WordPress Hosting

Ga voor maximale snelheid en bereikbaarheid.

Hosting met vakkundige kennis van WordPress en Woocommerce

Kwalitatieve performance WordPress hosting voor een betaalbare prijs. Ons hosting platform is ingericht om de beste snelheid en stabiliteit voor jouw website of webshop te garanderen. 

WordPress wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Het is een compleet softwarepakket voor het maken van websites en er zijn duizenden plug-ins en thema’s voor. WordPress is open source en wordt mogelijk gemaakt door een grote community. Nu alleen nog maar goede webhosting… En die vind je bij Allround Hosting.

Volledig ontzorgt

De beste technieken

WordPress Hosting

Start

€ 15 per maand

Perfect voor de startende website of webshop

Snelheid

3/5

Grow

€ 35 per maand

Perfect voor de groeiende website of webshop

Snelheid

4/5

Pro

€ 65 per maand

Perfect voor de zwaardere website of webshop

Snelheid

5/5
Alle prijzen zijn excl. BTW

Gratis verhuisservice

Verhuizen van je website of webshop kan ingewikkeld en stressvol zijn. Ons team van experts verhuizen gratis je website of webshop naar ons platform. 

Technische ondersteuning nodig?

Binnen ons team hebben we niet alleen kennis van hosting, maar ook van WordPress en Woocommerce. Heb jij problemen met je website of webshop, of wil je graag een uitbreiding (laten) maken? Dan helpen we je graag verder.

Veel gestelde vragen

Alle pakketten zijn maandelijks opzegbaar.

Bij Managed Hosting zorgen wij ook maandelijks voor het onderhoud van jouw website of webshop. We voeren de updates uit van WordPress, het thema en je plug-ins. Zo ben je altijd up-to-date!

Wanneer je gaat voor Managed Hosting zorgen wij  voor de hosting en het onderhoud. Loop je toch tegen een probleem aan? Dan staan onze WordPress experts voor je klaar.

Wat klanten over Allround Hosting zeggen

5/5

Sinds 3 maanden draait mijn webshop bij Allround Hosting en sindsdien geen last meer van overbelasting. Ik ben er blij mee!

Hans van de Voort

4/5

Met de verhuisservice was de overstap zo geregeld. De support is snel en geven antwoorden waar je iets aan hebt

Nikki Wolbers

5/5

Ik had snelheidsproblemen met mijn WordPress platform. Ze hebben me vakkundig geholpen met het vinden van het probleem. Goed werk mannen!

Dirk-jan Frinsel

Probeer nu met 30 dagen niet goed geld terug garantie